14 juni 2008

Ett varmt "välkomnande"!

Tänker idag presentera en idé som har öppnat sig i en grupp på facebook vid namn "Ge FRA-lagen ett varmt välkomnande"

Såhär lyder gruppens beskrivning:

Om fascisterna på FRA får sin vilja igenom den 17:e juni och startar sin totalövervakning av all svensk kabeltrafik som går via utlandet, försäkra er då om att ni avslutar varje SMS, telefonsamtal, mail, inlägg på Facebook etc. etc. med uttryck som "TNT", "cyanid", "saringas", "klorgas" "RDX", "ministermord", "bombattack", "Forsmark" eller varför inte ett glatt "Heil Hitler!". Detta kommer förmodligen fastna i deras filter och ge dem större arbetsbörda, något de förtjänar efter att ha tagit på sig uppgiften att övervaka dig och ditt liv.
PS: Folkpartiet kan dra åt helvete, liberalt parti my ass.
http://www.stoppafralagen.nu/

Så varför inte sätta dem i arbete om nu denna sjuka lag verkligen går igenom? Kom ihåg att alla remissinstanser svarat negativt på förslaget samt att alla ungdomsförbund för riksdagspartierna är emot det, även de borgerliga. Många regionala delar av partierna även de säger emot.

Här hittar ni gruppen om ni använder facebook:
Ge FRA-lagen ett varmt välkomnande!

Naturligtvis så hoppas vi att lagen aldrig träder i kraft, vilket de flesta verkar vilja i verkligheten. Men utifall det tragiska beslutet tas; bomber och granater, jihad och terrorister!

2 kommentarer:

Benjamin sa...

Tycker egentligen att det är fel att se det på det viset man borde snarare sattsa allt på att stoppa lagen! Skriv en rad till någon ledamot och beskriv det vidriga i en sådan lag. Hur lagar som källskydd och yttrande- och tryckfrihet kommer gå i stöpet, de sistnämnda är ju trots allt grundlagar (tror inte källskydd är det i alla fall). Så vitt jag vet så krävs godkännande av minst två regeringar för att ändra på en grundlag. Rätta mig om jag har fel?

Risken är också stor att utländska företag kommer att stänga ner sina servrar i Sverige. En av de allra främsta internet företagen, tänker då på Google, har redan nu sagt att man kommer att sluta sammarbeta med svenskt nätverk.

Nackdelarna är många och den enda fördel jag ser i förslaget är brottslig motverkan, men är man angelägen att utföra brottslig verksamhet så kommer man kringå FRA. Brottsligheten ligger alltid steget före. Det enda denna lag kommer leda till är minskad frihet hos svenskarna och mängder av fusk hos myndigheterna. Om de redan nu börjat avlyssna (olagligt) så tvivlar jag starkt på dess pålitlighet när det sitter på ytterligare makt. "Tillfället gör tjuven".

Nu blev detta en väldigt lång kommentar... men men. Om deras förslag går igenom så kommer jag utan tvekan göra allt jag kan för att de ska känna sig hemma, ge dem "Ett varmt "välkomnande"!".

Tack för mig!

Anonym sa...

Fan vad jag håller med dig, du har så jävla rätt!
De flesta borgare är mongon allihopa, inser inte politikerna sjävla att de också kommer kunna bli spårade och hela skiten. Ehhm vänta lite var det inte någon politiker från Fp som fuskade och höll på synd för dom då att de blir spårade. JÄVLA KÖTTHUVUDEN! Ner med borgligheten!